FOOD2GO

FOOD2GO Food2Go

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 164 beoordelingen
1 dec 2019 om 21:44 Top kwaliteit! Snelle levering
1 dec 2019 om 20:23 Eten was koud. Panini’s stelde niet veel voor, er zat amper iets in. Grote friet besteld maar klein bakje en slechts tot aant randje gevuld.
26 nov 2019 om 20:00 de friet en hamburger die ik besteld had was niet bij mijn bestelling meegeleverd waar ik wel voor betaald had
22 nov 2019 om 19:48 We hadden bruin broodjes besteld en het waren witte broodjes. Ook had ik brownies besteld en het waren donuts. Spijtig.
12 nov 2019 om 22:57 Perfecttttt.. Super service!!
12 nov 2019 om 21:30 Bicky boulet waarbij de boulet niet volledig gebakken was (nog lichtroos vanbinnen). Sauzen op de friet werden niet geleverd, terwijl we hiervoor wel betaald hadden. Wederom geen fijne ervaring..
6 nov 2019 om 23:27 Verkeerde bestelling en een half uur later dan de doorgegeven tijd
29 okt 2019 om 19:05 Grijs broodje eiersla met groenten besteld, wit broodje gekregen ZONDER eiersla Saus op de frieten gekregen terwijl we geen saus gevraagd hadden En als we bellen nemen ze nietmeer op. Lekker vriendelijk!
22 okt 2019 om 20:02 Bestelt om geleverd te worden om 17u50 en exact optijd. Heerlijke broodjes en super service!
16 okt 2019 om 23:20 Altijd lekker/vers. Vriendelijk en snelle levering.
16 okt 2019 om 20:07 Duurt lang en bicky saus is niet alleen ketchup echt slecht
13 okt 2019 om 20:22 Levering duurde iets langer, maar het eten was zeer goed en alles was nog warm